Word nu Vriend van Christina de Vos

Altijd al eens bij een kunstenaar achter de schermen willen kijken? Benieuwd hoe een werk tot stand komt? Als u Vriend wordt van Christina de Vos, kan dat. En meer!

Word nu Vriend van Christina de Vos voor slechts € 25,- per jaar!

Wat krijgt u daarvoor?

  • De Nieuwsbrief (digitaal of voor wie geen computer heeft per post),
  • Uitnodigingen voor enkele atelierbezoeken per jaar (met hapjes & drankjes en een toelichting van Christina op haar werk), en
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan de kunstspaarregeling.

Het Vriend-/Donateurschap is vrijblijvend. De bijdrage geldt voor één kalenderjaar en wordt niet stilzwijgend verlengd. De bijdrage van € 25,- per huishouden wordt gebruikt om de kosten van de atelierbezoeken te dekken. Meer doneren is uiteraard zeer welkom. Reclame maken voor het werk van Christina de Vos ook.

Door zoveel moois kan het zijn dat u hebberig wordt. Zelf een werk van Christina de Vos kopen? Dat hoeft u niet de kop te kosten. U kunt meteen een kunstwerk uitzoeken en in maandelijkse termijnen afbetalen. Zoveel moois en u kunt niet kiezen? U kunt ook besluiten een maandelijks bedrag te sparen en later een kunstwerk uit te zoeken. Dan bent u alvast een eindje op weg.

Ja leuk! Ik wil mij aanmelden als Vriend! Hoe kan dat?

Vul uw gegevens in en klik op verzenden. U ontvangt vervolgens een bericht met daarin verdere informatie en betaalgegevens.


Ik wil graag Vriend worden van Christina de Vos voor en ontvang de nieuwsbrief bij voorkeur:

ja, per mail ja, per post niet

Ik ontvang graag uitnodigingen voor atelierbezoek:

ja, per mail ja, per post niet


* Verplicht veld