5 november t/m 17 december 2017

Teekengenootschap Pictura

De Salon der Leden

Voorstraat 190-192
3311 ES Dordrecht

Opening: zaterdag 4 november om 17 uur
Geopend: woensdag t/m zondag 13-17 uur
meer informatie: www.pictura.nl

Christina is al enkele jaren lid van Pictura, waar ze in de grafiekwerkplaats ook haar etsen afdrukt. Ze is vertegenwoordigd op de tweejaarlijkse ledententoonstelling van Nederlands oudste kunstenaarsvereniging.
 

werktafel atelier, met 'the voices' (zie onder)


 

 

1 t/m 24 september 2017

A Hint of Colour

Galerie Emmy Miltenburg
Lange Haven 106
Schiedam

Opening: vrijdag 1 september om 20 uur door Winnie Teschmacher
Geopend: donderdag t/m zondag 12-17 uur en op afspraak (010 42620 40)
meer informatie: www.sdam.nl/zien-doen/uitagenda/info/a-hint-of-colour----

Christina begon haar kunstenaarschap als pure tekenaar van krasse zwarte lijnen op wit of vergeeld papier. Kleur kwam pas veel later, maar heeft haar bij lange na geen schilder gemaakt. Het is nu nog altijd de tekenende lijn die de vorm bepaalt, met hulp van collage en nog bescheidener hulp van verf. Voor deze groepstentoonstelling heeft ze zich dus niet in bochten hoeven te wringen: haar palet kan meestal zonder meer met A Hint of Colour omschreven worden.
 

the voices, 2017, 40 x 50cm, gemengde techniek op doek


 

19, 20, 26 en 27 augustus, 11 tot 17 uur

KUNSTSPOOR

Middenweg 3
Geersdijk

Christina's jaarlijkse acte de présence op het Noord-Bevelandse Kunstspoor beperkt zich dit jaar tot haar huisatelier in Geersdijk. Ouder en nieuw werk is hier te zien, alsmede werk in wording. De ster van deze geïmpoviseerde tentoonstelling is echter wel het atelier zelf, waar Christina's veeleer methodische en doelgerichte scheppingsdrang zichtbaar strijdt levert met een vrolijke warboel van kunstmaterialen, boeken, cd's en wat al niet meer.